Animációs feladatok

104. Egy adott téglalapon belül függ§leges irányban pattogjon egy labda (kör). Amikor a két alakzat érinti egymást, akkor kerül sor az irányváltásra!
105. Egy adott téglalapon belül vízszintes irányban pattogjon egy labda (kör). Amikor a két alakzat érinti egymást, akkor kerül sor az irányváltásra!
106. Egy adott téglalapon belül függ§leges irányban pattogjon egy labda (kör). A labda felfelé mozogva legyen piros, lefelé kék. Amikor a két alakzat érinti egymást, akkor kerül sor az irányváltásra!
107. Egy adott téglalapon belül vízszintes irányban pattogjon egy labda (kör). A labda jobbra haladva legyen kék, balra sárga. Amikor a két alakzat érinti egymást, akkor kerül sor az irányváltásra!
108. Egy adott téglalapon belül függ§leges irányban pattogjon egy labda (kör). A labda felfelé mozogva legyen piros, a háttér kék. Lefelé mozogva váltson ellenkez§ színűre. Amikor a két alakzat érinti egymást, akkor kerül sor az irányváltásra!
109. Egy adott téglalapon belül vízszintes irányban pattogjon egy labda (kör). A labda jobbra haladva legyen kék, a háttér sárga. Balra haladva váltson ellenkez§ színűre. Amikor a két alakzat érinti egymást, akkor kerül sor az irányváltásra!
Megjegyzés:
A színváltások száma ne legyen több mint 100!